dinsdag 22 oktober 2013

Haar eerste bezoek aan de dierenarts

Goedenavond iedereen,

Hier ben ik dan weer met een klein verslag van ons Luna,onze meisjes zijn nu een week samen,en dat verloopt heel goed.
Ze was in het begin heel schuchter,beetje bang,onze eerste training dat we met haar hebben gedaan was haar zindelijk maken,en op twee dagen,had ze het al goed begrepen,dat ze naar buiten moest gaan om te plassen en te kakken.Ze ging dan ook mee met ons Tycha,naar buiten.
Ik zeg niet dat we geen ongelukje meer zullen hebben,maar dat zal nog zelden zijn.Ze luistert al heel goed naar haar nieuwe naam. En ik ga met haar wandelen s'morgens,en mijn vriend met ons Tycha. Ik leer haar nu om niet aan de riem te trekken,en dicht bij mij te blijven,daar is nog werk aan,maar ja,dat beestje is hier nog maar,en die doet dat al heel goed.
Onderweg zal zij geen koekje,stukje kip of hespenblokje aanvaarden,dus ik kan het vergeten,om haar op die manier te leren.
Maar moeilijk gaat ook hoor.Ze crossen dan ook heel wat af,met hun tweetjes.Op de foto hierboven zijn ze echt uit geteld.
Gisteren zijn we ook met haar naar de dierenarts geweest voor een check up te laten maken.
Ze geeft nog een spuitje gekregen voor de rattenziekte,ontworming,en pipetjes tegen de vlooien,teken,vliegen enz....
Ook ons Tycha geeft ontworming gekregen,maar de dierenarts,gaat hun beiden op de zelfde dag zetten voor hun spuitjes,wat gemakkelijker is.
Dus volgende maand terug naar de dierenarts,dan gaat An bloed prikken bij Luna,en krijgen ze hun volgende spuitjes.
Wij gaan met hun naar de dierenkliniek Orion,daar An het leven van ons Tycha geeft gered,zijn we haar eeuwig dankbaar voor.

Ik moet zeggen ,ze is wel heel bang om in de auto te stappen,maar onze honden gaan waar wij gaan,dat is een afspraak die wij hebben gemaakt.Wij gaan ook heel veel weg met de mobilhome,en ook daar gaan ze overal mee naar toe.
Ik hoop dat ze het gewoon wordt,maar daar twijfel ik niet aan met ons Tycha,lukt dat wel.

Zo lieve mensen,dat was weer een beetje nieuws over ons Luna.
Ik wens jullie nog een fijne avond,en tot ........


Dikke knuffel 

Meintje