woensdag 4 december 2013

Vrijdag mobilhome ingeladen, en op weg naar Hasselt

Goedenavond vanuit de Kempen, het wordt al goed koud hier -1 graad, ja zijn dat niet meer gewoon hé.
Ja, afgelopen vrijdag zijn we terug op stap geweest met de mobilhome,naar Hasselt, echt een prachtige stad. Alsook de kerstmarkt super mooi.
Tuurlijk waren onze meisjes ook mee hoor, die laten wij nooit bij iemand anders achter.
Zijn daar de vrijdag tegen de middag aangekomen,dus eerst een hapje gegeten,en dan zijn we met de honden naar de winkelstraat gegaan, heel veel volk, maar ja ze moeten ook leren in drukke omstandigheden te wandelen.
Het ging niet zo goed als de vorige uitstap,maar ze zullen waarschijnlijk geweten hebben dat ze eens niet aan zee waren, en op die manier geprotesteerd hebben.


Hebben opnieuw geprobeerd met de U-lead waar ik het fleece had op genaaid, maar was bij Tycha nog een beetje geschuurd,ben daar toen de zeeman binnen gegaan,en twee van die handschoenen om pannen van het vuur te nemen.Ik heb daar opnieuw twee stukken van geknipt en rond de riem genaaid, nu is het lekker dik hoor. Net zoals je over een autogordel schuift.Ze waren lekker moe toen we terug kwamen,want was toch wel een tijdje stappen. We hebben ze dan toch nog even laten loslopen,op een plek die volledig omheind was, dat was wel super hoor. Ons Luna, die komt nu toch al vlugger als ik haar roep, ook dat is een pluspunt.  We blijven dan ook wel onze oefeningen doen die de Therapeut ons meegeeft.Is wel van groot belang.

Wij hadden een zeemlap gekocht die extra absorbeert, voor de ramen van de mobilhome,en toen wij terug kwamen van de kerstmarkt, had ons Luna hem vermenigvuldigd.
Wij zeiden tegen haar, wel meis wat is dat, maar ze kwispelde blij erop los dat ze ons zag.
En ons Tycha, probeerde de aandacht maar op iets anders te gooien, door haar circus trucje uit te halen. Want zij gaat heel graag op de foto.
Het is dikwijls zo, dat wij op zo een moment naar elkaar kijken,en moeten lachen. Maar zeggen toch dat het niet mag, want anders denken ze dat dit normaal gedrag is, en dat kan niet.Maar wij zullen hen nooit of nooit een tik geven. Wij beleven heel leuke en fijne momenten met ons meisjes, voor geen geld van de wereld zouden wij hen kunnen missen.
Wat niet wil zeggen,dat wij eens geen vloek laten horen hoor, als ze aan het rebelleren en puberen zijn, want ze kunnen even goed kattenkwaad verkopen.


Maar dat weerhoud ons niet om met hen op stap te gaan, maar ik ben zo bang om Luna los te laten crossen,want ze stuift ervan door, enne ik kan zo hard niet meer wegstuiven erachteraan hoor, maar zou haar niet graag kwijt geraken. Ik blijf dat zeggen ze zijn zowaar onze kinderen voor ons. Maar zullen ze nu ook geen kleedjes aandoen hoor, ze moeten hond blijven. Dit weekend blijven we even lekker thuis, en gaan met hun wandelen langs de Neet, is ook eens tof, en daarna lekker kopje koffie drinken.
Volgende week zijn we opnieuw weg .

Zo, dat was het weer voor vandaag, en nog een fijne avond, en tot de volgende blog.
                         Liefs Meintje