vrijdag 9 mei 2014

Luna heeft haar lievelingsplekje gevonden.
Goedenavond aan iedereen,

Ja we staan alweer voor een weekend, de tijd gaat heel vlug voorbij, maar de honden hebben daar geen benul van, die zijn altijd speels, en vooral s'morgens om 6u30.
Ik heb nu wel een voordeel dat ik niet zoveel slaap nodig heb, ik heb ook geen ochtend humeur.
Dan stuiven ze naar buiten,en gaan al aan het spelen, en ze gaan echt fel door.
Ons Luna probeert zich dan steeds weg te steken in de put die ze geeft gegraven aan de sparren, natuurlijk is die niet diep genoeg, en zie je haar goed liggen, maar zij denkt dan dat Tycha haar niet ziet.


Die bomen zijn bijna ontwortelt, maar ze waren wel al kapot hoor.En het is er door omstandigheden nog niet van gekomen om haar een zandbak te maken, maar ik ga maandagnamiddag zeezand halen,onkruid weg nemen, en haar toch wat zand geven, daar ze zich rot amuseert in dat hoekje.


Ons Tycha is daar zo niet voor te pakken, ze ga wel kijken waar Luna is,maar zij zal haar daar nooit niet inleggen, wel haar balletje in laten rollen, en dan gaat Luna het halen.
Deze week waren ze beiden niet zo goed, ze hadden diarree, ik dacht eerst van vuil water ergens te drinken, maar het bleef maar duren, ondanks de medicijnen, ik had rijst gekookt en worteltjes,maar het had zo geen effect.

Ocharme , ik had zo te doen met ons meisjes, en bleef mij maar af vragen, vanwaar het kon komen.
Ik heb Luna toen toegedekt, op haar bedje, och ik weet het wel, ik verwen hun misschien teveel, maar ze genieten zo van die aandacht.


En dan komt ze met haar kopeke, juist boven de dekens uit.
Vandaag was het de eerste dag dat ze geen diarree hadden, ik gaf ze eten vanmorgen ,ik kook voor hun altijd kippenborst, daar dit mager vlees is, en nooit geen problemen mee gehad, nu ik doe die doos open, en zie dat een paar stukjes beschimmelt zijn, ik begrijp het niet, maar heb hun niks meer gegeven van vlees, dus ja was het mijn fout dat ze diarree hadden, want ik had het niet gezien, ik voel mij daar nu wel enorm schuldig over, maar ben niet van plan hun nu nog vlees te geven.
Ben wel benieuwd hoe het nu verder zal gaan, en hoop dat de diarree stopt.


Ze liet haar ook mooi fotograferen,naast Emma, dat is een tuinbeeld dat ik zelf heb gemaakt, maar ze is heel breekbaar het is een porseleinen pop, maar ik heb haar laten vallen als ik haar heb gekocht, en ze heeft een groot gat in haar hoofd,maar heb ze met puzzelstukjes toch weer in elkaar gekregen, maar dan bewerken wij die met textiel verharder, en daarom is ze nu mijn lieveling.
Zo zie je maar met momenten,ben ik echt onhandige Harry, gelukkig is dat niet alle dagen.

Zo dat was het weer voor vandaag, ik wens jullie nog een fijne avond.


Liefs Meintje