zaterdag 20 september 2014

Luna, Tycha, hoe ze reageren op de gedumpte poes Karo.


                                                     Goedemiddag aan allemaal,

In mijn vorige blog had ik verteld over de poes die ze hier hebben gedumpt, en hoe ze onder de caravan is gaan wonen. We zijn nu ondertussen een paar weken verder, en mijn vriend en ik hebben besloten om ze een warm nest en thuis te geven. Dus dat betekend ze binnen nemen in huis, wat niet zo simpel is, met onze twee meisjes die O zo hevig zijn, niet kwaadaardig of agressief, maar gewoon heel wild. Dus om te beginnen zijn we een kattenbak en een krabpaal, en wat speeltjes gaan kopen.
Het is nu wel zo heel veel plaats hebben wij niet, maar er kan er altijd nog eentje bij, en waar een wil is, is ook een weg.
Voorlopig hebben wij haar onder gebracht in de berging, denk nu niet dat ze op gesloten zit in een donker hok, want dat is zeker niet. We zijn spullen beginnen verhuizen, zodat ze een comfortabele ruimte heeft. Het enige dat nog bij haar in de berging staat zijn onze koersfietsen, maar die weten wij dan ook goed beveiligd nu.(grapje)Dus haar bakje die mijn vriend had gemaakt, kwam als eerste binnen, daar ze gewoon was om daar in te slapen.
Luna en Tycha waren al aan het rondcrossen, want die wisten ook wel dat er iets aan het gebeuren was. We haar dekentje uit haar bakje gehaald en bij de honden gelegd zodat die haar geur konden opnemen, ons Tycha graaide naar het dekentje en ging er de ganse tuin mee rondwandelen, maar niks agressief.
Mijn vriend heeft dan een poortje gemaakt voor aan de berging, zodat ze ons ziet en ook de honden, maar ook de honden haar zien.
Maar dat ze toch niet aan haar kunnen, als Karo wilt kan ze erover.

 
Hier was ze nog buiten in haar bakje, goed geïsoleerd en een warm dekentje. 

Het was natuurlijk afwachten, of ze in de kattenbak zou gaan, en hoe ze zich zou gedragen.
Ik was heel blij toen ik zag dat ze in de kattenbak ging. Ze was ook heel rustig, ze maakte geen geluiden, en was niet wild. Maar Luna en Tycha die waren dubbel hevig, en wij hopen van harte dat ze, ze zullen aanvaarden, maar ik vrees er een beetje voor. Het heeft tijd nodig, ik denk zo een maand of twee.
 

 

Zoals te zien is ,is ze nogal een sloddervos, juist opgekuist en terug alle kattenbak vulling eruit.
 
Gisteren hebben wij Luna en Tycha elk om beurt eens bij haar gelaten, ons Tycha was zo hevig, dat ze een verwittiging kreeg van Karo, en dan was ze wat rustiger.
 
En Luna was heel voorzichtig, het is een begin, maar we zijn er nog lang niet hoor.
Wij hopen alvast dat ze na een tijdje samen in de zetel zullen liggen.
 
 
 
Ons Karo, heeft het gevonden, om over het hekje te springen, en de living in te wandelen, maar de honden vlogen ernaar toe, en Karo was in één wip weg.
Zij kan heel gemakkelijk terug naar haar plaats zonder dat de honden daar kunnen komen, wij hopen dat ze toch naar gelang de tijd verstrijkt, het samen kunnen vinden .
 
Zo dat was het weer, even wat nieuws over kat en honden.
 
Liefs Meintje