donderdag 25 december 2014

Mijn Kerst en Nieuwjaarswens is, dat alle dierenleed mag ophouden !!!!!!!!!!!!!

  

                                                         Goedemiddag aan iedereen,
Het gaat nu eens niet rechtstreeks over Luna Tycha en Karo, die hebben het fijn en goed.
En op dit ogenblik liggen ze languit in de zetel hun napje te doen, samen met het baasje, en alle drie genieten ze om het meest van dat moment.

Ik heb maar één wens voor 2015 en dat is dat het dierenleed mag stoppen, want zoals nu deze periode, zijn het de ganzen die het ergst moeten lijden, omdat sommige mensen denken dat ze absoluut geen feesttafel kunnen hebben zonder de Fois Gras , jammer vind ik het, er zijn alternatieven genoeg, als je er maar voor open staat.

Ook voor vele honden en katten, schijnt nooit de zon, is het alleen maar pijn en afzien, maar ook het lijden elke dag opnieuw. Laat de Brood fok ophouden AUB.
Het is inderdaad aan de mensen gelegen, die er kopen, dat het in stand wordt gehouden, mensen doen dit heel vaak onwetend, met de bedoeling, een hondje te redden, maar het valt anders uit, ik spreek uit ervaring. De Minister van Dierenwelzijn Ben Weyts heeft mij beloofd  dat hij zijn uiterste best zal doen, om het te doen ophouden, na mijn vraag naar hem toe.
 
En ik weet dat hij niet kan toveren, maar als hij pogingen onderneemt zijn we al een stukje op de goede weg.
 
Geef een asiel hond of kat een kans, mensen doen daar hard hun best om deze dieren op te vangen, maar ook zij kunnen ze geen warm nest geven, daarom hebben ze ons nodig.
Daar moet meer subsidie naar toe gaan.
In andere landen is het nog erger met de honden en katten gesteld.
Daar worden ze gewoon in de vuil container gegooid om levend vermalen te worden.
Ze worden aan touwen aan bomen gehangen, en moeten een verschrikkelijke pijn sterven.
Anderen worden overgoten met benzine, en in brand gestoken, levend gevild en lichaamsdelen afgesneden. Ik plaats zulke foto' hier niet, ik kan het niet zien.
Maar wat ik wel goed weet, is dat een deel van de mensheid het niet waardig is mens genoemd te worden, en gelukkig is dat maar een klein deel van de mensheid, dat de naam MONSTERS dragen.
Ons Luna, komt uit de vuilcontainer, en je kan je niet inbeelden wat een lief en aangename hond dit is, Ons Tycha komt uit de brood fok, en ons Karo hebben ze deze zomer hier gedumpt. 
 
Ik heb op mijn google + pagina een hond staan die ze een peil dwars door zijn kop hebben geschoten, een uitgemergelde hond, waar zijn maag vol stenen zat om te overleven.
In wat voor een wereld leven wij toch.
En het gaat niet alleen over honden katten, ganzen, varkens.
Maar Apen, ezels, withoorns, olifanten, muizen ratten, die voor allerlei proeven worden gebruikt, en afgeslacht voor hun ivoor.
Het moest mij even van het hart, en ik blijf erbij geef de dieren uit het asiel een kans.
Ook daar kan je heel veel vriendschap van krijgen, ze bedanken je voor de kans die ze krijgen.
Nog fijne Feestdagen aan alen.
 
Liefs Meintje.