vrijdag 23 januari 2015

Ons Karo volledig herstelt van de sterelisatie.
                                                

 

                                                              Goedenavond iedereen,

 

Het is nu toch al zo een veertien dagen dat ons Karo bij de dierenarts was om haar te steriliseren en een chip te plaatsen. We moesten haar om 8u30 binnen doen, en s’avonds gingen ze ons bellen wanneer we haar mochten komen halen. Maar  na een uurtje kregen we al telefoon, dat ze al klaar was en of ze haar mochten naar huis brengen, ja natuurlijk mochten ze haar naar huis brengen.

Luna en Tycha hadden haar wel de ganse dag lopen zoeken, en begrepen het niet zo goed dat ze haar niet zagen. Het is nu niet dat ze boezemvrienden zijn, want nog steeds klikt het niet tussen honden en kat. Toen de dierenarts haar thuis bracht kon het arme dier niet eens op haar pootjes staan, ze viel zo om,van de verdoving die nog sterk werkte.


 

Ocharme ons meisje was echt nog zwaar verdoofd.

 

Luna en Tycha hadden zoiets van verbazing, ze begrepen niet dat ze zo raar deed. Ze kroop dan ook ver weg in haar bakje, en kwam er de eerste drie dagen niet uit, ze wou niet eten of drinken, ik maakte mijn dan ook al ongerust en belde naar de dierenarts, maar die stelde me dan weer gerust, omdat er nog katten zijn die niet goed tegen de verdoving kunnen, en het dan gewoon wat langer duurt .

Maar de vierde dag , begon ze toch uit haar bakje te komen, een beetje te eten en te drinken.

En van toen af ging het heel vlug de goede kant uit, ze begon terug de honden uit te dagen, zodat die aan haar hekje kwamen liggen, ons Luna ging met haar poot onder haar hekje, en Karo speelde haar speeltjes onder haar poortje door naar Luna.

 

 

                                                            

Tycha daarentegen kan zo zitten kijken naar haar ,haar ogen strak op de kat gericht, en als ze beweegt schiet ze in actie, maar Karo blijft op een veilige afstand. Voor ons Kat is het echt wel feest als de honden naar buiten gaan of gewoon in de andere kamer, want ze is aangeleerd als die middendeur dicht is dat de honden er niet zijn, en zij gerust in de living kan komen spelen, en dat doet ze dan ook.

Wij hebben er geen hoop meer op dat ze nog naast elkaar op de bank zullen liggen.
 
Ons Tycha die is een beetje te zwaar, ze weegt tegen de 35 kg, ons Luna die staat super, ze weegt 22,5 kg.
Ze zit hier al klaar aan de ijskast.

                                     Ze is een echte mademoiselle, ze is echt heel fier.
 
Dus vanaf morgen, zal ze een beetje minder krijgen, en misschien is het toch beter om ze tweemaal inplaats van eenmaal per dag ze eten te geven.
En hun tandenstick dan misschien tegen de middag, maar ik vrees dat ze dat zullen aanvaarden, want als ik s 'morgens opsta, gaan ze eerst plassen, dan is het binnenkomen, en recht naar de schuif , waar de tandensticks liggen.
Het is ook wel zo, als ze pas hebben gegeten, hebben zij energie niet te omschrijven. En dan is het mooi om hen bezig te zien. 
Nu slapen ze allebei,  en ja hoor ze kiezen voor de beste plaatsje in de sofa. En morgen gaan ze dan lekker crossen hier op het maïsveld, en dan staat er echt geen marge op.
 
Zo dat was het weer , het nieuws over onze drie musketiers.
 
 
 
 
 Liefs Meintje