dinsdag 10 februari 2015

Een nieuwe thuis voor ons Karo.

                                                                      Goedenavond iedereen,

Ja het is en  blijft moeilijk, met de honden en de kat, Ze willen niet overeenkomen, en dan vooral de honden. Het is daarom ook niet mogelijk dat ons Karo heel wat loop heeft. Iedere keer opnieuw heb ik het er moeilijk mee, dat ze beperkt is in haar bewegingen, en haar vrijheid, maar ze is steeds alert, en als ze iets hoort vlucht ze gewoon naar haar plaats in de berging.
Het is nu niet dat ze afgesloten zit en niks ziet, maar de honden zijn zo nerveus, en opgewonden.
En ja hoor, ons Karo die daagt hen dan uit, om te spelen, maar spijtig genoeg willen ze dat niet.Maar de oudste zoon van mijn vriend is een echte kattenliefhebber, en hij was van plan om hem een poes aan te schaffen, die op de straat rondloopt, dus vonden wij het gepast dat wij vroegen, of hij ons Karo wil adopteren, ze is met alles in orde, en heel lief.
En het was direct in orde, ben ik echt heel blij voor, ze verhuist maar de straat over, schuin over ons.

Dus we zien ze alle dagen, als dat geen mogelijkheid geweest was hadden wij haar niet aan iemand vreemd gelaten, maar gewoon verder gedaan zoals we nu bezig zijn.
Maar nu zal ze ook verwend worden net als hier bij ons, en daar ben ik heel blij om.

Wij blijven met heel veel plezier haar eten kopen, want de dierenarts had aangeraden droogvoer van Hills, en dat is vrij duur, zo een 37 euro voor 5 kg, maar moet dan ook zeggen ze doet er toch vrij lang mee hoor.


Ik vind het jammer, maar ik vind ook dat we aan ons Karo moeten denken, en niet egoïstisch zijn.
Ze zal het super naar haar zin hebben, en dat is een geruststelling.


Onze twee andere kadees slapen voor het ogenblik, dus alles is hier super rustig. Maar ze mogen nu nog zo vast slapen, van zodra Karo zich beweegt zijn ze klaar wakker en paraat.

Zo dat was het nieuws vanuit de Kempen.
Ik houd jullie zeker op de hoogte, en wens jullie voor nu nog een fijne avond.


                                                        Liefs Meintje