woensdag 9 november 2016

My girl have brain dammage. Mijn meisje heeft hersen beschadeging
                                                 Goedenavond vrienden,


Ella is nu een 6 maand bij ons, en er zijn ons ondertussen heel wat rare dingen op gevallen.
Zoals, dat ze steeds haar kopje laat gangen, en soms volledig een black-out heeft en zelfs mij niet meer herkent, als je dan vb nog maar een fles opendoet, vliegt ze van de ene hoek naar de andere, het is echt triestig om ons meisje zo te zien.Als vrienden of familie binnen komen, begint ze zo heftig met dat kopje te schudden van schrik, en stress.
Niemand kan rond haar komen.
Alleen aan mij geeft ze haar vertrouwen gegeven, en als ik op de bank ga zitten, moet ze naast mij liggen, en moet ze mij kunnen aanraken, dan is mijn kleine poppemie dan jaloers van, en komt ze vlug aan de andere zijde zo dicht mogelijk drummen.
Ik probeer met Ella dan ook soms eens wat afzondering te nemen, desnoods op de slaapkamer, en ja hoor Lady moet er ook bij zijn.
Dan heeft Ella haar helemaal bloot aan mij, en daar bedoel ik mee, dan komt ze al sluipend in mijn hals liggen, en probeert ze mijn hand over haar lijfje te krijgen, en met haar kopjemaakt ze opwaartse bewegingen, om te laten verstaan, aai mij aub, dat doe ik dan ook.
Ik vind het zo erg, wij hebben dan ook de dierenarts ingelicht, en ze is onderzocht, ook haar kopeke, en daar blijkt hersenletsel te zijn ontstaan, ze moet heel veel mishandeld geweest zijn op haar kopeke, en haar lijfje.
En het is niet meer te herstellen, zo erg hebben ze dat hondje mishandeld de barbaren.Maar ook al heeft ze dat gebrek, ze wordt verwend zoals de andere , heb een jasje voor haar gekocht, als het regent en koud is kan ze goed ingeduffeld worden.Maar het was een beetje te groot, en heb het aan haar maat gemaakt, maar moest een paar keer passen, en ocharme ze kroop helemaal in elkaar.
Maar ons Lady zag dat, en zij kwam ook bij me staan want ze moest ook passen, en daarom is ook gezorgd voor een jasje voor Lady. Dat is nog al een kadeetje ze,Ik moet wel eerlijk zeggen ze is mijn engelbewaarder.
Echt ik houd van mooi foto's van dieren, van leuke dieren filmpjes, maar mijn hart is voor al die sukkels die zo worden toegetakeld. Ik heb al veel foto's gezien van dieren die zo mishandeld zijn, dat je met moeite nog kan zien, wat voor een dier het is.
Dan wordt ik kwaad, heel kwaad, moest ik deze monsters dan in mijn handen krijgen, ja ik zou hen hetzelfde aandoen, ook al heb ik niet veel macht, en ben ik maar een 1,63 cm, mijn woede zou mij dan wel aan de nodige kracht helpen.


  

Die dierenproeven, heb ik het ook zo moeilijk mee, en de ergste zijn L'oreal, ben dan ook gestopt met nog één product van hen te kopen.
Ik heb hun een mail gestuurd, om het aan te kaarten, heb antwoordt gehad, maar dat is voor in mijn ander blog.

Lieve mensen de feestdagen komen eraan, en weer staan heel wat dieren in de koude, aub open jullie hart, jullie hoeven geen geld te geven, maar een zak eten of snoepjes voor een asiel in jullie buurt.
Maar vergeet hen niet, ze verdienen een beter bestaan.

Zo dat was het trieste nieuws van ons Ella, maar ik geef ook haar al mijn liefde die ik heb.

Nog een fijne avond


                                                                     Meintje