maandag 15 mei 2017

Ella is nu een jaar bij ons.Goedenavond,

Ons Ella is nu een jaar bij ons, en moet zeggen ze is al wat meer vertrouwen gaan krijgen.
Is nu wel zo dat ze zich alleen aan mij heeft gehecht, en altijd in mijn buurt wil zijn.

Ze gaat heel graag , net als de anderen met de mobilhome mee, dan ligt haar donsdeken in de middengang, en eenmaal we gaan rijden legt ze zich neer en slaapt.
Ieder heeft zijn eigen plaats.
Maar ze blijft bang van vreemde , en ook van elk geluid en beweging, dat zegt heel veel over wat dit beestje heeft moeten doorstaan.

Vorige week, moesten we plots met haar naar de dierenarts, ze was buiten en had waarschijnlijk van iets geschrokken,en toen we binnen kwamen was overal bloed op de vloer, wij waren echt geschrokken en gingen meteen op zoek van wie het zou kunnen zijn.
Maar toen we aan de sofa kwamen was die vol met bloed waar Ella lag, en zagen we haar teennagel volledig recht staan, direct de dierenarts ebeld, en mocht meteen komen.De dierenarts moest hem volledig uittrekken, ze heeft toen een spuitje gekregen tegen de pijn.
We hebben toen de sofa volledig afgekuist, want daar maken wij geen drama van hoor, onze meisjes komen op de eerste plaats.

Den donderdag voor dat we naar Nederland vertrokken moest ik terug om te zien of alles goed was, en ook om haar spuitjes.

Maar ze heeft zich toch wel geamuseerd.

Zo dat was een beetje een verslag van ons Ella                                           Groetjes Meintje